Ingezonden persbericht


( PERSBERICHT )

Amsterdam, 22 oktober 2010

Royal Beach Concert Scheveningen krijgt vervolg
Opnieuw internationale wereldartiest(en) naar Scheveningen

Concertorganisator Bob Reiche maakt vandaag officieel bekend dat er een vervolg komt op de succesvolle eerste editie van het Royal Beach Concert. Op zaterdag 4 juni 2011 bezoekt wederom een internationale wereldartiest of band Scheveningen voor een groots strandconcert. De contractonderhandelingen zijn inmiddels afgerond. Eind november verwacht de organisator de line-up bekend te maken, gevolgd door de aanvang van de kaartverkoop.

Circa 45.000 bezoekers zagen in juni 2010 onder de stralende zon hoe Bon Jovi de eerste editie van het Royal Beach Concert aftrapte. Ook de bands Kane en Di-Rect betraden het grote podium op het strand van Scheveningen. Voor hen was het een ware thuiswedstrijd. Pers en bezoekers waren unaniem lovend over de sfeer en organisatie van het evenement.

Initiator van het Royal Beach Concert is Bob Reiche, ondernemer met ruime ervaring in de media en muziekindustrie. Reiche: We zetten alles op alles om het succes van 2010 te evenaren. We streven naar een sfeervol concert en motiveren de artiesten om, net als Bon Jovi, vooral veel greatest hits te spelen. Ondanks de grote namen die wij volgend jaar presenteren blijft het een concert en zeker geen festival. Ik heb afgelopen juni heel veel mensen zien genieten van zon, zee, strand en hele goede muziek. Daar doen we het voor!

www.royalbeachconcert.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht