Paul Paasschens nieuwe directeur BaliePlus


DEN HAAG, 20101022 -- Paul Paasschens is m.i.v. 1 oktober jl. de nieuwe directeur van BaliePlus, de door de Nederlandse Orde van Advocaten opgerichte serviceorganisatie voor de advocatuur. Paasschens volgt Onno Messing op die vanaf 1998 de directeursfunctie vervulde.

BaliePlus ontwikkelt producten en diensten die de praktijkvoering van advocatenkantoren ondersteunen. De organisatie werkt hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven, zoals: Aon Verzekeringen, BDO Accountants & Adviseurs, Movir, Centraal Beheer, Van Lanschot Bankiers en sinds kort ook SDU Juridische Opleidingen.

Focus op het vak
Paasschens, die American Express verruilde voor BaliePlus, sloot onlangs met SDU een overeenkomst waardoor BaliePlus-leden voordelig de verplichte vakkennis kunnen bijhouden. Paasschens: "De advocatuur is een beroepsgroep die gefocust is op het vak. Dat is prachtig om te zien, maar `bijzaken' als pensioenen, verzekeringen, ICT en opleidingen komen daardoor wel eens op het tweede plan. En precies daar ligt de kracht van BaliePlus: een zaak maken van die bijzaken."

Collectief
De services van BaliePlus zijn ontwikkeld voor zowel kleine en grote kantoren. De marketinggedreven Paasschens kiest hierbij voor een gerichte aanpak: "Bij een zelfstandig advocaat hoef ik niet aan te komen met een personeelspensioen of een organisatieadvies, terwijl dat voor grotere kantoren juist interessante voordelen kan opleveren. Andersom is een éénpitter juist gebaat bij een individuele verzekering of pensioen onder het collectief van BaliePlus." Paasschens trekt daarom de komende maanden het land in om zoveel mogelijk persoonlijk kennis te maken met advocatenkantoren. "Ik wil horen wat er leeft, waaraan behoefte is om ons aanbod daar verder op af te stemmen."

Voor meer informatie over BaliePlus kunt u terecht op www.balieplus.nl





Ingezonden persbericht