Ingezonden persbericht


Persbericht

---

Arcen 31-8-2010

Voorverkoop gestart 3de Arcener Oktoberfest

Het derde Arcener Oktoberfest staat te popelen om binnenkort van start te mogen gaan. Op 22, 23 en 24 oktober staat "de Hertog Jan Proeverij" in het teken van het Oktoberfest. Het feest dat door onze oosterburen groot is gemaakt, halen wij naar ons eigen weiland, pal naast "de Hertog Jan Proeverij". Een grote tent zal verrijzen waarin drie dagen lang feest zal worden gevierd. Met optredens van o.a. "die Powerhosen", "Immerklem", "Wir sind Spitze" en Martin & Guido van de "Schintaler" is dit een niet te missen festijn.

Op vrijdagavond 22 oktober kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten. Aansluitend spetterende optredens van schlagerfeestband "Wir Sind Spitze" en Martin & Guido van de "Schintaler".

Zaterdagavond 23 oktober treedt een van de beste schlagerfeestbands van Nederland op. "Die Powerhosen" staan deze avond garant voor een geweldige show. Dit kleurrijk ensemble speelt liedjes van Dieter Koblenz, Heino en van Udo Jörgens tot Wolfgang Petry. Uiteraard zijn Martin & Guido van de "Schintaler" ook weer van de partij.

Zondag 24 oktober staat in het teken van familie. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinsten kunnen geschminkt worden en leven zich uit op een groot springkussen. Clown Japie zal het feest voor de jeugd compleet maken. Onderwijl kunnen vader, moeder, opa en oma genieten van een heerlijk biertje en muziek van ons huisorkest "Immerklem". GRATIS ENTREE

Kort samengevat is het drie dagen een dolle boel in de feesttent tegenover de Hertog Jan Brouwerij. Met voldoende, "Stimmungsmusik, bier und Wurst" komt het 3e Arcener Oktoberfest dicht in de buurt van het echte werk in München! Kom dus met uw vrienden, bekenden of collega's naar Arcen en geniet samen met ons van een geweldig Oktoberfest.

Al deze dagen rijden er bussen vanuit de regio naar het feestterrein en vaart op vrijdag- en zaterdagavond een extra veerpont tussen Arcen en Broekhuizen. Voor meer informatie en reserveringen kijk op www.oktoberfestarcen.nl

Einde Persbericht

---