Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


---

STREET CHALLENGE - VRIJDAG 22 OKTOBER

Gratis deelname voor alle kinderen vanaf 6 jaar aan de Street Challenge in het MFC Boomgaardshoek! Een onvergetelijke dag met optredens, sport - en spelactiviteiten en workshops. Hiernaast zullen er diverse bekende artiesten een optreden aan het einde van de dag. Alle kinderen die meedoen ontvangen tevens gratis een Street Challenge t-shirt!

Het sportprogramma bestaat uit panna (voetbal), atletiek, capoeira en de Achmea Fit test. Ook worden er o.a. djémbe, cheerleading, zumba, break & streetdance en brassband workshops gegeven. Voor de creatieve kinderen is er een "chill out corner" waar je sieraden kan maken. Kortom; tijdens de Street Challenge is er genoeg te beleven voor iedereen!

Van 11.00 tot 17.00 ben je van harte welkom. Aanmelden voor de workshops en activiteiten kan op de dag zelf. Vergeet je sportkleding niet! Aan het einde van de middag zijn er diverse optredens en is er een gratis loterij voor alle deelnemers. Natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom op deze gezellige dag!

Datum: vrijdag 22 oktober 2010

Locatie: MFC Boomgaardshoek, Hoogvliet
Adres: Akkerwinde 1 (nabij metrostation Hoogvliet)

Tijd: 11.00-17.00 uur
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Toegang: gratis!



Ingezonden persbericht