Ingezonden persbericht


11 oktober 2010

Persbericht

Beroepsmusicus organiseert weekend

met veel muziek en workshops

Kom zoals je bent - dat is het motto voor de conferentie Come2Worship die van 22 - 24 oktober plaatsvindt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Samen met de deelnemers gaat het het weekend om aanbidding: bij God komen zoals je bent. Naast worshipconcerten met organisator en musicus Elisa Krijgsman en de band van Come2Worship staan er workshops en seminars op het programma. Ook zijn Talitha Nawijn, Gendro Schijff en Matthijn Buwalda als speciale gasten aanwezig.

Het weekend van Come2Worship is voor deelnemers van alle kerkelijke achtergronden dé gelegenheid om op adem te komen in Gods aanwezigheid. "We verlangen ernaar, dat mensen door de muziek, zang en dans, een fantastische ervaring met God hebben," aldus organisator en muzikant Elisa Krijgsman. ,,De concerten, de 24-uursaanbidding met bekende aanbiddingsleiders, de sfeer van conferentiecentrum De Betteld, alles draagt bij aan deze doelstelling.´

Inschrijven voor deze conferentie is nu mogelijk en kan vanaf ¤ 72,50 voor het hele weekend. Verder kunnen mensen voor de twee concerten op vrijdag- en zaterdagavond kaarten bestellen in de voorverkoop voor ¤ 10,00 of aan de deur voor ¤ 12,50. De concerten zijn van 20.00 - 22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.come2worship.nl of direct bij De Betteld op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht