Ingezonden persbericht



- Persbericht -

BlackBerry voor Hi PrePay, dus pingen voor iedereen

Den Haag, vrijdag 22 oktober 2010 - Hi, het jongerenmerk onder de mobiele aanbieders, biedt vanaf maandag 1 november de BlackBerry aan met PrePay. Inleveren op toestelkeuze omdat je geen abonnement wilt of kan betalen behoort dus tot het verleden. Met deze introductie beantwoordt Hi aan de vraag van de Hi Society, haar bellers, om een populaire dienst zoals pingen voor iedereen toegankelijk te maken.

Voor ¤12,50 per maand krijg je 200MB aan data om naar wens bijvoorbeeld te pingen, surfen, emailen of sociale netwerken gebruiken. Aan het begin van de maand wordt dit beltegoed automatisch van het beltegoed afgeschreven. Voor de meeste mensen is 200MB ruim voldoende; de praktijk leert dat een gemiddelde BlackBerry abonnee niet meer dan 75MB per maand verbruikt. Wie per maand meer dan 200MB gebruikt, betaalt het reguliere Hi pay-as-you-go tarief voor mobiele data van ¤2,50 per MB. Binnenkort introduceert Hi een handige extra service: klanten krijgen een waarschuwing per SMS op het moment dat 80% van hun BlackBerry databundel verbruikt is.

Hi PrePay BlackBerry
Het Hi PrePay pakket is verkrijgbaar voor ¤209,99 met de BlackBerry Curve 8250 inclusief ¤10,- gratis PrePay-tegoed. Klanten die al een BlackBerry hebben kunnen een BlackBerry PrePay Sim-only aanschaffen voor ¤9,99 inclusief ¤10,- gratis PrePay-tegoed.

Het PrePay-pakket met de BlackBerry Curve 8250 is verkrijgbaar in de Hi Winkel, op hi.nl en bij Belcompany, The Phone House en Dixons. De PrePay BlackBerry Sim-Only is beschikbaar bij alle reguliere telecom retailers.


- Einde bericht -