Website De Parkeerspecialist vernieuwd


EMMEN, 20101022 -- Vandaag is de nieuwe website van De Parkeerspecialist online gegaan. Met de website is de nieuwe, frisse huisstijl volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar De Parkeerspecialist voor staat: een frisse blik, een betrouwbare partner en altijd gericht op resultaat.

Bas Stroeve: "Ik ben zeer blij met de nieuwe website, deze biedt de bezoeker veel informatie en is een stuk interactiever. Zo kan de bezoeker alles op het gebied van parkeren aanbieden en zoeken, tevens kunnen deze bezoekers snel, overzichtelijk en bovenal veilig handelen"
De website zal regelmatig voorzien worden van nieuwe mededelingen, nieuws en andere informatie.

Over De Parkeerspecialist

De Parkeerspecialist is een bedrijf welke door middel van een website mensen bij elkaar brengt op het gebied van parkeren. Hierbij wordt parkeren in de ruimste zin van het woord bedoeld, zoekt u een parkeerplaats, garagebox, ligplaats, opslagruimte of een caravanstalling dan bent u bij de parkeerspecialist aan het juiste adres. Dagelijks profiteren vele klanten van de website voor het handelen op het gebied van parkeren! Voor vragen over de diensten van De Parkeerspecialist kunt u een e-mail sturen naar info@parkeerspecialist.nl

www.parkeerspecialist.nl





Ingezonden persbericht