Ingezonden persbericht

Titan Poker Delegatie bereidt zich voor op het Irish Winter Festival Toernooi

Negentien spelers uit heel Europa, veel van hen bekende gezichten, vertegenwoordigen de populaire online poker room in het opkomende evenement in Dublin.

LONDEN, Verenigd Koninkrijk--(Marketwire - 17 oktober 2010) Negentien spelers vertegenwoordigen TitanPoker.com in het opkomende Irish Winter Festival, dat van 22-25 oktober 2010 zal plaatsvinden in het Burlington Hotel in Dublin. Veel van de leden van deze delegatie zijn bekende gezichten die de populaire online poker room al vaker vertegenwoordigd hebben op toernooien.

De delegatie wordt aangevoerd door Team Titan spelers Florian Desgouttes uit Frankrijk en Marvin Rettenmaier uit Duitsland. Rettenmaier eindigde recentelijk nog als tweede bij de Poker Open Marrakesh XVI, en nam een prijzengeld van ¤ 58..175 mee naar huis.

Voormalig Team Titan lid Adam York uit het Verenigd Koninkrijk zal voor Titan Poker in Ierland spelen. York speelde eerder al op het Irish Winter Festival 2009 voor het Titan team.

Irene Van Loon uit Nederland keert met Titan Poker terug naar Ierland, waar zij vorig jaar als 14e eindigde en een bedrag van ¤ 7200 won.

Ook keren Vladimir Vorobiev uit Rusland; en Artem Khudaverdiev uit Duitsland; en Tiberio Natali uit Italië terug naar Ierland. Zij allen hebben Titan Poker al eerder in het verleden in de Ierse toernooien vertegenwoordigd.

Andere spelers van de Titan Poker delegatie die in Ierland zullen spelen komen uit Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Rusland en het Verenigd Koninkrijk.

Titan Poker verzorgt regelmatig online poker satellite toernooien waarbij de winnaars een pakket kunnen winnen om mee te doen aan de belangrijkste toernooien over de hele wereld, waaronder de Asian Poker Tour, de ECPokerTour, de World Series of Poker en de Irish Open. Online poker beginnelingen en gevorderde poker spelers worden uitgenodigd om de gebruiksvriendelijke Titan Poker software te downloaden en mee te strijden in de kwalificatietoernooien en kans te maken om de online poker room op vooraanstaande poker evenementen te vertegenwoordigen.

Over Titanpoker.com:

Titanpoker.com is de top online poker room in Europa en maakt onderdeel uit van het iPoker Netwerk. Titan Pokers software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software. De site heeft bijna 30.000 online spelers tijdens piekuren. Ook garandeert Titan Poker $ 16.000.000 aan maandelijkse prijzen, organiseert speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots van wel $ 100.000, en vaardigt het spelers uit naar de grote internationale pokertoernooien. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.