Watersportverbond - KNWV

OCST Top-trainingskamp 2010 Laser Radial

woensdag 22 september 2010

Watersportvereniging Hoorn/Hoofdsteunpunt Noord-Holland Noord nodigt Laser Radial zeilers uit om van 23 tot 28 oktober deel te nemen aan het OCST(Ortho Center Sailing Team) Top-trainingskamp. Deze training wordt verzorgd door Ben Koppelaar en zal plaatsvinden in Zeilfabriek De Morra in Hemelum in Friesland, of op het Markermeer in Hoorn.

Het kamp begint op zaterdagochtend op 23 oktober om 11 uur. Na aankomst is het de bedoeling dat iedereen zijn boot uitpakt en zijn slaapplaats inricht. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten en zal de eerste training van start gaan.

Wat gaan we doen
Het zeilkamp bestaat nu zoân twintig jaar en is een combinatie van gezelligheid en leren. Het kamp heeft een afwisselend programma voor zowel op het water als op de wal. Naast de trainingen op het water wordt er ook flink aan de conditie gewerkt. Ook krijg je theorie over het wedstrijdzeilen en het wedstrijdreglement.

Kosten
Het kamp kost 295 Euro per persoon. Hierbij zitten alle overnachtingen en maaltijden inbegrepen. Waar het kamp precies plaats gaat vinden hangt af van het aantal deelnemers. Het kan zijn dat er wordt overnacht bij de Zeilfabriek De Morra te Hemelum anders wordt er overnacht op de Steady, een tweemaster die in de haven van de WSV Hoorn ligt.

Inschrijven
Inschrijven voor het OCST Toptrainingskamp 2010 kan via het
inschrijfformulier. Schrijf je wel op tijd in want vol is vol. Nadat je het formulier hebt verzonden krijg je een email met de gegevens die je hebt ingevuld. Vervolgens krijg je per post een factuur opgestuurd. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met de hoofdcoördinator van het herfstkamp. Ivonne Kirschbaum is via het contactformulier op de site www.ocst.nl of telefonisch te bereiken via 06- 5581 4262.