RET

Sla uw slag tijdens de RET Aardig Onderweg Outlet en steun het goede doel!

11 oktober 2010
Op 23 en 24 oktober organiseren we een speciale outlet in de RET Servicewinkel aan de Coolsingel 141 in Rotterdam. Tegen spotprijzen verkopen we allerlei relatiegeschenken en merchandising. De opbrengst van de outlet gaat âAardig Onderwegâ naar het goede doel: de stichting Vrienden van Sophia. We hebben van alles in de aanbieding: thermoskannen, shirts, jacks, tassen, bodywarmers, voetbalshirts, parapluâs, pennen, boeken, ballonnen, sleutelhangers en nog veel meer. Voor ieder wat wils, tegen bijzonder lage prijzen.

Stichting Vrienden van Sophia
De RET doneert de opbrengst aan de stichting Vrienden van Sophia. Dit is de fondsenwervende instelling van het Sophia Kinderziekenhuis. Stichting Vrienden financiert met hulp van donateurs/gevers extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt de Stichting Vrienden projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke 'aankleding' van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Kom ook!
Kom op zaterdag 23 of zondag 24 oktober tussen 12.00 uur en 17.00 uur naar de RET Servicewinkel (Coolsingel 141). Let op: u kunt hier dan niet terecht voor de verkoop van vervoerbewijzen. De RET Servicewinkel wordt dan verhuisd naar de Laan op Zuid 2 in Rotterdam. De nieuwe RET Servicewinkel is geopend vanaf maandag 25 oktober.

Sla uw slag op 23 of 24 oktober en steun het goede doel! Tot dan!

Bereikbaarheid
De RET Servicewinkel aan de Coolsingel 141 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De tramlijnen 8, 20, 21, 23 en 25 stoppen bijna voor de deur (halte Beurs). Komt u met de metro? Stap dan uit bij station Beurs (metrolijnen A, B, C, D).
In 30 minuten van hartje Rotterdam naar hartje Den Haag met metrolijn E vanaf 17 augustus