Gemeente Wageningen

Persbericht
Gemeente Wageningen

Wageningen, 15 oktober 2010,

Wageningen trots op finalist Jongerenvertegenwoordiger VN Dirk Janssen 'prikt vorkje' met burgemeester van Rumund

Burgemeester Geert van Rumund heeft vanmorgen een vorkje geprikt op de symbolische plek 'Hotel de Wereld' met Dirk Janssen, finalist in de strijd om Jongerenvertegenwoordiger van de VN. In het weekend van 23 en 24 oktober a.s. vindt de finale van de stemming plaats.

Dirk Janssen (1990) is geboren in Wageningen en heeft op een ludieke en actieve wijze campagne gevoerd. De blauwe vork staat symbool voor zijn campagne en staat voor het wereldvoedselprobleem dat een van Dirk zijn speerpunten is.

De burgemeester: "ik heb veel bewondering voor Dirk zijn betrokkenheid met deze problematiek. Uit zijn biografie maak ik op dat Dirk een energieke, betrokken en veelzijdige jongen is. Dirk heeft voor zijn twintigjarige leeftijd veel gezien in de wereld en heeft een enorme passie en drive. Ook de opzet van de campagne getuigt van professionaliteit en creativiteit. Ik ben er trots op dat weer een Wageningse jongere meedoet aan de verkiezing voor de VN als jongerenvertegenwoordiger. Wageningen is een goede broedplaats voor politiek talent met betrokkenheid voor de samenleving".

In het weekend van 23 & 24 oktober a.s. heeft Dirk Janssen zoveel mogelijk stemmen nodig om de finale te winnen. Op deze dagen kun je voor hem stemmen door 'dirk' te sms'en naar 5040. Op zijn website www.gajijvoor.nl staat veel informatie over hem zelf, zijn speerpunten en een aanmeldformulier voor een stemherinnering.


- einde persbericht -




Gemeente Wageningen