Gemeente Waddinxveen


Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland organiseert Scootermeeting in Waddinxveen
poster scootermeeting

Zaterdag 23 oktober organiseert stichting Jeugd- en jongerenwerk Midden Holland in opdracht van de gemeente Waddinxveen samen met de politie en een aantal actieve jongeren een scootermeeting. De meeting zal van 14:00 â 18:00 uur worden gehouden op de gemeentewerf op het industrieterrein Coenecoop.

Jongeren spelen zelf een actieve rol bij de organisatie van het evenement. Jongeren komen bijeen om hun eigen en elkaars scooter te laten zien en om nieuwe ideeën op te doen. Ook zijn er educatieve en informatieve onderdelen, zoals een professionele rollerbank, voorlichting over verkeersveiligheid en een parcours van een lokale rijschool. Er is een verkiezing van de mooiste scooter en een pechprijs. Verder wordt de activiteit aangekleed met DJâs uit verschillende groepen jongeren en is er eten en drinken. Om de activiteit goed te laten verlopen zijn er met de politie speciale huisregels opgesteld.

De scootermeeting is een evenement dat door middel van het proefproject Jeugd en Jongeren (de WMO) door de gemeente Waddinxveen wordt gesubsidieerd. De scootermeeting wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vonk, Woonpartners Midden-Holland, Workx, Young Professionals, BOXZ en rijschool Mimpen.

Â