VU medisch centrum

Parkeergarages gesloten tijdens gebouwenloop

21 oktober 2010

Tijdens de Gebouwenloop zullen de parkeergarages onder het ziekenhuis en de kliniek gesloten zijn. De garages maken namelijk deel uit van het parcours. Op 23 oktober is het daarom niet mogelijk voor auto's om tussen 9.30 en 13.30 uur, de garages in- dan wel uit te rijden. Voor spoedsituaties kan gebruik worden gemaakt van het bordes voor het ziekenhuis. Verder kunnen medewerkers en bezoekers langs de openbare weg parkeren (dit is op zaterdag gratis), of in de garage onder het ACTA gebouw.

Voor de zesde editie van de VUmc gebouwenloop hebben zich meer dan 800 enthousiaste lopers ingeschreven en daarmee is de maximale capaciteit bereikt. Het VUmc MS Centrum is dit jaar het goede doel. Alle deelnemers betalen 2 euro en velen hebben een extra bijdrage overgemaakt om onderzoek naar multiple sclerose te ondersteunen. Tijdens de gebouwenloop wordt de opbrengst symbolisch overhandigd aan Chris Polman,neuroloog en coördinator van het centrum.

Om 10.30 uur start de kinderloop, om 10.45 uur start de speciale drempelvrije loop van 1,2 km voor volwassenen en om 11 uur en 12.30 uur starten de lopers voor de 5 en 10 kilometer. Start en finish vinden plaats in de tuin van VUmc. Iedereen is van harte welkom om daar te komen kijken. Ook wordt tussen de afdelingen 1C en 1B een tribune ingericht waar patiënten, medewerkers en bezoekers de lopers langs de route kunnen aanmoedigen. De vrijwilligers van radio VU verzorgen een live verslag van het evenement. Luister via radiolijn 6 (8 in de conversatiezalen) of, met beeld van de finishlocatie, TV kanaal 35 of 36.
bron: Tracer