Politie Gelderland-Zuid

Twee aanrijdingen met letsel

Nijmegen, 23-10-2010 o Vrijdagmiddag vonden in Nijmegen twee aanrijdingen plaats waarbij een gewonde viel. De ene was op de Molenweg, de ander vond plaats op de Hatertseweg.


* Vrijdag rond 17.30 uur kwam op de Hatertseweg een personenauto in botsing met een scooter. De 32-jarige automobilist uit Nijmegen wilde vanuit een parkeervak de weg oprijden. Daarbij reed hij een stukje naar achteren, het fietspad op, om te kunnen keren. Daarbij zag hij de scooterrijder over het hoofd. Die kwam ten val en liep een gebroken been op.
De 40-jarige Nijmegenaar is met een ambulance naar het UMC St Radboud overgebracht. Politieagenten namen van de autobestuurder een verklaring op. VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) kwam naar de aanrijdingslocatie voor technisch sporenonderzoek aan beide voertuigen.

* Rond 18.15 uur vond op de Molenweg een aanrijding plaats tussen een fietser en een automobilist. Een 26-jarige bestuurder uit Kleve (D) reed op de Danielsweg richting Molenweg en Paul Krugerstraat. De man merkte een 39-jarige fietser uit Nijmegen, die over de Paul Krugerstraat fietste, niet op. Door de aanrijding kwam de 39-jarige ten val. Hij is met onbekend letsel in een ambulance meegenomen naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.
Ook voor deze aanrijding kwamen politiemensen van VOA ter plaatse. Zij deden technisch onderzoek en legden de situatie op foto vast. (08)

Laatst gewijzigd 23-10-2010 13:51 | © Regio Gelderland-Zuid |