Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 23-10-2010

Beschonken bestuurder rijdt tegen boom

LAGE ZWALUWE: Bij een ongeval op de Dirk de Botsdijk werd vrijdagavond een 46-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden. De man was even voor 23.00 uur langs de weg tegen een boom gereden en bleek bij aankomst van de politie onder invloed te zijn van alcohol. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar uit een ademanalyse een uitslag van 620 ug/l bleek. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Drie jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging

MADE: De politie hield vrijdagavond een 15-jarige jongen en twee 17-jarige jongens uit Made aan voor openlijke geweldpleging. Rond 21.30 uur meldde een getuige een vechtpartij in de Adelstraat. Bij aankomst bleek dat een 19-jarige jongen uit Raamsdonk en een 19-jarige jongen uit Raamsdonksveer waren mishandeld door een stel bekenden. De aangevers hoorde bij een groepje jongeren wat uit geweest wat in Breda. In de bus terug naar huis ontstond er onenigheid, waardoor de jongeren op de Adelstraat uit de bus werden gezet. Hier kwam het tot een vechtpartij, waarbij de jongemannen werden mishandeld.
Op het moment dat de politie met de jongeren stond te praten om er achter te komen wat er gebeurd was zagen zij de daders langs komen. De politie hield drie verdachten aan. Van de gedupeerden is aangifte opgenomen. De verdachten zijn alle drie in verzekering gesteld.


Laatst gewijzigd 23-10-2010 13:49 | © Regio Midden en West Brabant |