Musis KidsStore in het teken van het Sprookjesfestival


ARNHEM, 20101021 -- De KidsStore van het MusisKwartier doet net als heel Arnhem mee aan het Sprookjesfestival dat momenteel plaatsvindt op verschillende locaties in Arnhem. Komend weekeinde zal er daarom een reprise van de succesvolle dansvoorstelling Pop?! exclusief in de KidsStore worden uitgevoerd.

Musis KidsStore
In de KidsStore is van alles voor kinderen te doen. Zo is er onder andere een enorme skelterbaan, een knutsel- en spelletjeshoek en zijn er diverse Disneyfilms te bekijken. Op sommige dagen zijn er speciale kinderworkshops zoals buttons maken of een kinderbakkerij, is er een ballonnenclown aanwezig of een professionele kinderschminker die de kinderen omtovert in hun favoriete figuur. Ook Sinterklaas wordt natuurlijk niet vergeten... Dit alles gebeurt onder professionele kinderbegeleiding. Het actuele programma met activiteiten is te vinden op www.musiskwartier.nl. Tijdens de voorstelling POP!? zullen er geen andere activiteiten plaatsvinden.

Voorstelling Pop?!
Een nieuwe generatie jong danstalent van ArtEZ Dansacademie brengt een reprise van de succesvolle gedanste sprookjesvoorstelling POP!? uit 2002. POP!? is gebaseerd op het romantische ballet Coppélia, en in opdracht van ArtEZ bewerkt tot een moderne choreografie door Adriaan Luteijn (Introdans).
Het verhaal gaat over het jonge verliefde paar Zwaan en Frans. Hun leven veranderd ingrijpend door de komst van een nieuwe winkel. De vreemde mevrouw Coppelius verkoopt daar poppen. En dan is daar ook nog de bijzonder knappe Coppélia, die het hoofd van Frans op hol brengt met haar schoonheid. Op mysterieuze wijze blijken er steeds meer kinderen uit het dorp te verdwijnen. Zwaan gaat met haar vriendinnen op onderzoek uit, en vindt uit dat de winkel een dekmantel is van een snood plan. Zwaan bedenkt een slim plan om het hart van haar Frans terug te winnen, en om de plannen van de gevaarlijke winkeleigenares te dwarsbomen.
De voorstelling is exclusief te zien in de Musis KidsStore op zaterdag 23 en zondag 24 oktober. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Entreeprijzen zijn ¤7,50 (kinderen), ¤10,- (volwassenen), ¤3,75 (kinderen op vertoon van Arnhem Card) en ¤5,- (volwassenen op vertoon van Arnhem Card). De eerste voorstelling van de 23e is uitverkocht. Voor de overige aanvangstijden zijn er nog wel kaarten te verkrijgen. Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.musiskwartier.nl





Ingezonden persbericht