Ingezonden persbericht


Ondanks zijn jeugdige leeftijd (19 jaar) is Dem Slackers hard op weg om internationaal een van de meest in het oog springende nieuwe DJ's /producers te worden. Met optredens in de UK, Duitsland, Portugal, Hongarije, België en een Australië tour al in de planning in het voorjaar van 2011 groeit de following van Dem Slackers buiten de landsgrenzen gestaag. De basis voor zijn succes wordt gevormd door zijn alom gewaardeerde remixen en muziekproducties. Er is een grote kans dat je in een set van zwaargewichten als Crookers, Steve Aoki, Fake Blood, Don Rimini, Sinden, Tommy Sunshine, Tiësto etc. in elk geval een van zijn tracks voorbij hebt horen komen. Dem Slackers brengt volgende week zijn nieuwe EP "Let's Go" uit op het label BMKLTSCH RCRDS, een nieuwe hoogtepunt waar vooral buiten Nederland reikhalzend naar wordt uitgekeken. Op de EP staan naast de originals "Let's Go" en "Swagger" remixen van Bart B More, Evil Nine, Peace Treaty en Clouds. Ter promotie van zijn nieuwe EP gaat hij op tour met als hoogtepunt zijn show in Paradiso tijdens het Amsterdam Dance Event op 23 oktober.

Graag willen we je hierbij uitnodigen om op 23 oktober tijdens het Amsterdam Dance Festival te komen kijken naar het nieuwe Electro / Indie Dance fenomeen "Kevin", beter bekend als Dem Slackers.

Zie hier de volledige tour lijst:

25-09 Keller-Club, Stuttgard (DE)
26-09 Club Up, Amsterdam (NL)

02-10 De Kelder, Amersfoort (NL)
15-10 Club 8, Amsterdam (NL)
16-10 Shoot Me Film Festival, Den Haag (NL)
22-10 Thekla, Bristol (UK)
23-10 Effenaar, Eindhoven (NL)
23-10 ADE, Paradiso, Amsterdam (NL)
30-10 Burgerweeshuis, Deventer (NL)
12-11 Tivoli, Utrecht (NL)
19-11 Origin, Aberdeen (UK)

Hopelijk tot de 23ste!

Wie: Dem Slackers, Goose, Jack Beats, Boemklatsch, Jamie Fanatic, Partyharders, Meneo, Rimer London, Homework, The Routines en Pretty Young Trouble Wat: Boemklatsch X tijdens ADE
Waar: Paradiso, Amsterdam
Wanneer: 23 oktober, vanaf 23.30u, ¤17,50 incl. lidmaatschap Waarom: Because you need to slack more!




Ingezonden persbericht