Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-10-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 23 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

ZANGERES HIND IN TROS MUZIEKCAFE

Zangeres Hind is een van de muzikale gasten in TROS MUZIEKCAFÉ op zaterdag 23 oktober. Hind heeft een nieuw album, genaamd 'Hind Crosspop'. De cd kwam tot stand door de samenwerking met Sellaband, een initiatief waarbij artiesten gefinancierd worden op het moment dat zij 5000 believers achter zich hebben staan. Hind Crosspop is geproduceerd door Steve Power, die ook met Robbie Williams gewerkt heeft.

Schradinova is het nieuwe project van Janne Schra, voormalig frontvrouw van Room Eleven. Het afgelopen jaar heeft ze zich vooral bezig gehouden met het schrijven van liedjes. Daarbij kreeg ze hulp van onder andere de Zweed Johan Lindström, Tjeerd Bomhof en Torre Florim. Resultaat is de cd 'India, Lima, Oscar, Victor, Echo, You'. Het album roept het gevoel op van een lome zomermiddag en wordt deze week uitgebracht.

Jaimi Faulkner is een Australische singer/songwriter die naar eigen zeggen is opgegroeid met een dieet van blues, country en folk muziek. Na Australië veroverd te hebben, wil Jaimi zijn geluk nu in Europa gaan beproeven, daarom is hij in april naar Berlijn verhuisd. De komende tijd toert hij onder meer door België, Frankrijk en Nederland.

Vangrail bestaat uit vijf muzikanten uit Friesland en Groningen. In 2007 kwam hun debuut cd 'Vroeg of Laat' uit. Hoog tijd voor nieuw werk, te beginnen met de single 'Madelief'. Ze gaan heel het land door voor promotie en maken ook een stop in het TROS MUZIEKCAFÉ.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl