Koninklijk Horeca Nederland heeft nieuwe voorman


Guido Elzenaar nieuwe voorman van Afdeling Haarlemmermeer/Aalsmeer

HOOFDDORP, 20101023 -- Het complete bestuur van Koninklijke Horeca Nederland draagt unaniem Guido Elzenaar van restaurant Muse a Muse voor als nieuwe voorman van de branchevereniging. Nadat Marcel de Jong eerder zijn zetel na 9 jaren succesvol voorzitterschap neerlegde, neemt Elzenaar nu zijn plaats in.

"De afgelopen jaren waren voor de afdeling Haarlemmermeer/Aalsmeer van KHN zeer vruchtbaar. Een goede horecabeleidsnota werd opgesteld in de Haarlemmermeer en in Aalsmeer is men hiermee onlangs gestart. "Om hier vanuit KHN leiding en sturing aan te geven is een sterke kopman nodig, met Guido Elzenaar van restaurant Muse a Muse in Hoofddorp menen wij daar goed invulling aan te hebben gegeven", aldus vice-voorzitter Jan van Schuppen van café Joppe in Aalsmeer.

Elzenaar runt sinds eind 2005 samen met Marieke Elzenaar het eigentijdse restaurant Muse A Muse. Al van jongs af aan werkt Guido in de horeca op verschillende afdelingen, bediening, receptie, housekeeping, cost control, keuken. Elzenaar is een echte bruggenbouwer. Het leggen en onderhouden van contacten zijn zijn belangrijkste speerpunten. "Samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken vind ik belangrijk en ben dan ook zeer blij met de overige bestuursleden, allen hun eigen specialisme op verschillende gebieden", aldus een trotse Elzenaar.
"De komende tijd zal ik me zeer actief bezig gaan houden met social media en de inzet daarvan voor horecabedrijven, hier liggen wellicht nieuwe kansen, KHN afdeling Haarlemmermeer/Aalsmeer zal dan ook zeker één of meerdere social media kanalen gaan inzetten om leden op de hoogte te houden van wat er zich afspeelt in hun regio."
Op dit moment nemen de bestuursleden deel aan de bestuurdersacademie van KHN om nog professioneler hun functie te kunnen beoefenen. Dat er veel potentie in het bestuur zit bewijst hun verkiezing als beste afdeling van KHN op de eerste dag van de training.
Koninklijke Horeca Nederland is de brancheverenging voor de professionele horeca. De branchevereniging heeft 240 lokale afdelingen in Nederland die de lokale horeca ondersteunen. Het bestuur van een afdeling zorgt voor de belangenbehartiging van de horecaondernemers bij alle belanghebbenden zoals gemeenten en politie.





Ingezonden persbericht