RTL Group

Succesvolle ondernemers over doorzettingsvermogen in '2getbusiness'

Entrepreneur Lars Bense neemt vanaf zondag 24 oktober, in het wekelijkse RTL 7-ondernemersprogramma '2getbusiness', de kijker mee tijdens zijn bezoek aan succesvolle ondernemers. Hoe zijn ze hun onderneming gestart en wat drijft en motiveert hen om door te gaan waar anderen stoppen? Welke lessen in het persoonlijk en zakelijk leven zijn belangrijk voor ze en gelooft men werkelijk dat alles mogelijk is?

In de eerste aflevering is Alexander van den Bos van Abos Koffieautomaten te zien. Zijn onderneming is opgericht in 1995 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een mooi bedrijf met 35 medewerkers. André Verdam, CEO van André Verdam aan Tafel, toont een wereld waar culinair genieten voorop staat en Frank Rotteveel van de Chauffeurscentrale komt aan het woord. Met bijna twintig jaar ervaring is de Chauffeurscentrale één van de grootste leveranciers van intern opgeleide student & Interseco directiechauffeurs in Nederland. '2getbusiness' spreekt ook met Leopold van Oosten & Jasper Reijn van Pitgroup B.V. Dit bedrijf ontwikkelt websites, webwinkels en webapplicaties; van ontwerp tot volledig op maat gemaakte beheersystemen, van flashgames tot community tools.

Uitzending RTL 7: wekelijks, vanaf zondag 24 oktober, tussen 10.25 en 11.00 uur en binnen de RTL Z-carrousel van die week.
---

Noot aan de redactie: fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.