Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 15 oktober 2010

Foto-vaarexcursie in natuurgebied Ilperveld bij Landsmeer Thema: Licht en luchten

Op zondag 24 oktober van 11.00 tot 13.00 uur organiseert Landschap Noord-Holland alweer de laatste foto-excursie van het seizoen. De gids en schipper maken met amateurfotografen in de excursieboot een tocht door het natuurgebied. Zij brengen u naar de meest bijzondere plekken en zorgen voor de rust en de ruimte die nodig is.

De foto-excursies van Landschap Noord-Holland zijn inmiddels een traditie aan het worden. Het Ilperveld is een fantastische plek om te fotograferen. Natuur en landschap bieden volop gelegenheid om prachtige foto's te maken. U ontmoet er vast andere enthousiaste mensen die net als u interesse hebben in fotografie en de natuur! Uiteraard bent u ook welkom zonder camera.

Het startpunt van de excursie is het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Neem vanaf de A10 afslag Landsmeer. De complete routebeschrijving vindt u op onze website. Navigatieadres: Van Beekstraat 331, Landsmeer. Volg daarna de borden. Aanmelden is nodig om zeker te zijn van een plekje in de boot. Het kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088-006 44 55. De kosten bedragen ¤ 9,50 per persoon (Beschermers betalen ¤¬ 6,50). Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl. Denk aan goede kleding, het kan soms koud zijn in de boot. Fuiken in het Ilperveld, foto Bob Kruikenmeijer

Noot voor redacties