Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, AMSTERDAM 20 OKTOBER 2010
Sunday Speakeasy, live Jazz & Cocktails met het Kenny Colombo Combo.

Sunday Spreakeasy. Da's makkelijk praten! Zondag 24 oktober a.s. vindt de vierde editie plaats van Sunday Speakeasy, een gezellige middag voor muziekliefhebbers. Met live jazz & cocktails. Met funk, bossa nova en interpretaties van sound-tracks van televisieseries uit de jaren '70 en '80, à la carte geserveerd door het Kenny Colombo Combo.

Onder leiding van Kenny Colombo heeft Sunday Spreakeasy bij Canvas zich in korte tijd ontwikkeld tot een zondagsjazzbaken in het Amsterdamse. Soulbound sounds, entertainment, knappe cocktails, goed gezelschap en een panoramisch uitzicht over de stad. Wat wil je nog meer? Veel natuurlijk, maar op dat moment even niet.

Naast gezelligheidsdier en mensenmens Kenny Colombo bestaat het combo uit de jonge electrische bassist Tomás "El Toro" Merlo, een virtuoos in de traditie van zijn grote voorbeeld Jaco Pastorius. Gitarist Durk "The Professor" Hijma is een raspaardje uit de top van een nieuwe generatie jazzmusici. Zeker gezien zijn leeftijd is zijn spel uitgebalanceerd en volwassen. Drummer Srdjan "Shiskebab" Ivanovic is, naast zijn rol in het Kenny Colombo Combo, ook de leider van de succesvolle band Blazin' Quartet.

Kortom, Sunday Speakeasy, da's makkelijk praten!

Muzikanten:
Kenny "Jacuzzi" Colombo - alt saxofoon, jacuzzi
Srdjan "Shiskebab" Ivanovic - drums
Durk "The Professor" Hijma - gitaar
Tomás "El Toro" Merlo - electrische bas

Sunday Speakeasy

Live jazz & cocktails @ Canvas op de 7e

Featuring the Kenny Colombo Combo

Iedere 2e en 4e zondag van de maand

Zondag 24 oktober

Tijd: 17:30 - 21:00

Plaats: Canvas op de 7e, 7e verdieping Volkskrantgebouw

Wibautstraat 150
1091GR Amsterdam
Tel. 020-7163817
info@canvasopde7e.nl