Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gouden Sportmoment met Nicolien Sauerbreij

Reserveer zondagmiddag 24 oktober alvast in de agenda voor de hele familie: want dan organiseert Museum Catharijneconvent Utrecht het gouden sportmoment met Nicolien Sauerbreij, de winnares van de Olympische gouden medaille voor snowboarden. Deze honderdste Olympische gouden medaille voor Nederland ligt te blinken op de tentoonstelling GOUD in Museum Catharijneconvent. Op zondag 24 oktober komt Nicolien Sauerbreij tussen 14.00 en 16.00 uur naar het museum om te vertellen over het verhaal achter de medaille, is haar gouden medaille van heel dichtbij te bewonderen én kun je met Nicolien op de foto (wel zelf een camera meenemen!).

Nog meer gouden tips voor de herfstvakantie
Ben jij een echte goudzoeker? Kom dan tijdens de herfstvakantie naar de kinderworkshops in Museum Catharijneconvent. Op woensdag 20 en vrijdag 22 oktober kun je van 14.00 - 16.00 uur je eigen goud zeven en met je buit een gouden sieraad of masker maken. Ook ligt er de hele week een gratis gouden speurtocht voor je klaar. Op zondag 24 oktober kunnen tijdens het Gouden Sportmoment de kleine goudzoekers onder ons zelf een gouden medaille knutselen.

Kijk voor meer informatie over tijden, prijzen en reserveren op www.catharijneconvent.nl/activiteiten of bel 030-2313835. De tentoonstelling GOUD is nog tot en met 6 januari 2011 te zien en in de Glossy GOUD kunt u een uitgebreid interview lezen met Nicolien Sauerbreij en vele anderen. Verkrijgbaar voor ¤ 5,95 in de museumshop, de betere boekhandel en de Bijenkorf.