Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zwolle, 14 oktober 2010 - LANCERING DEFINITIVE BY GITANE OP BIKE MOTION BENELUX

Tijdens de Bike MOTION in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de collectie van www.definitive.nl gepresenteerd. Van vrijdag 22 oktober tot en met maandag 25 oktober zijn de toonaangevende racefietsen en mountainbikes van het Franse Definitive te bewonderen op de grootste sportieve fietsbeurs van de Benelux. Op zondag 24 oktober is Joop Zoetemelk van 14.00 uur tot 15.30 uur aanwezig voor een signeersessie op de stand van Definitive. Na de beurs kan iedere individuele wielrenner of mountainbiker zelfstandig zijn of haar droomfiets online samenstellen en aanschaffen. De collectie is 24 uur per dag, zonder sluitingstijden te zien en te koop via de website.

Signeersessie met Joop Zoetemelk
Op zondag 24 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur, is oud Tourwinnaar Joop Zoetemelk aanwezig bij Definitive, standnummer Hal 1 - B133 om handtekeningen uit te delen en met fans op de foto te gaan. Zoetemelk reed in 1973 een seizoen bij de Franse wielerploeg. "Ik ben zeer enthousiast over de nieuwe collectie van Defintive en kom graag naar de lancering in Nederland voor een signeersessie", verteld Joop Zoetemelk.

Online collectie & unieke service
De markt verandert voortdurend en de consument is steeds vaker op internet op zoek naar gemak, innovatie en prijs. Definitive.nl richt zich op deze doelgroep en maakt het voor de consument mogelijk om zich op ieder moment te oriënteren en een weloverwogen keuze te maken. Alle fietsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week uitsluitend verkrijgbaar via www.definitive.nl. Door directe lijnen met de fabrikant zijn de prijzen van de Definitive fietsen scherp en concurrerend. Niet alleen de prijs maar ook het speciaal ontwikkelde aftersales traject maakt Definitive onderscheidend. De fiets wordt persoonlijk thuisbezorgd en op maat afgesteld.

THE ONE & CALIBRE
De collectie van Definitive bestaat uit verschillende volledig afgemonteerde racefietsen en mountainbikes. Van high-end carbon tot lichtgewicht aluminium racers en van strakke hardtails tot volledig geveerde downhill machines. Ook is het mogelijk om zelf je droomfiets samen te stellen door een los frame te kiezen. De paradepaardjes binnen de collectie van Definitive zijn de THE ONE racefiets en de CALIBRE mountainbike. Beide fietsen met een in het oog springend design en hoogwaardige afmontage.

Rijke wielergeschiedenis
Het Franse merk Gitane wordt opgericht in 1930 door Marcel Brunelière in het Franse Machecoul. In de jaren vijftig breekt het merk echt door als ze starten met het sponsoren van het professionele wielrennen. Eerst met Jacques Anquetil en jaren later met Tourwinnaars, Bernard Hinault, Joop Zoetemelk, Lucien van Impe, Laurent Fignon en Greg LeMond. De huidige collectie fietsen van Definitive profiteert van deze rijke historie en ervaring.