Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 12.15 uur

Utrecht, 24-10-2010

Te weinig afstand houden met te veel op
VIANEN De politie heeft zaterdagavond 23 oktober op de Aimé Bonnastraat een 31-jarige man uit Vianen aangehouden, die met te veel alcohol op een bestelauto bestuurde.

De bestuurder reed die avond om 22.20 uur op de Aimé Bonnastraat zo dicht achter een onopvallende politieauto, dat de agenten besloten hem te controleren. De blaasproef viel voor hem negatief uit. Hij werd aangehouden en moest mee naar het politiebureau. Daar wees de ademanalyse 730 ug/l uit. Het rijbewijs van de verdachte werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Spoor van vernielingen
NIEUWEGEIN Onbekende vandalen hebben in de avond en nacht van zaterdag 23 op zondag 24 oktober autobanden lekgestoken. Voor zover tot nu toe bekend in totaal 22 banden van in totaal 11 autos op de Weerdstede, de Kortestede, de Meerwal, de Terpwal en de Naarderveste.

De politie vermoedt dat het spoor van vernielingen door de vandalen is achtergelaten op hun route. De politie vraagt slachtoffers aangifte te doen. Dat kan via de internetsite van de politie. De politie roept getuigen op zich te melden. U kunt de politie van Nieuwegein bereiken via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, naar 0800-7000.