Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 24-10-2010

Beschonken bestuurders aangehouden

BERGEN OP ZOOM: De politie hield even voor 03.00 uur een bestuurder aan die opvallend aarzelend rijgedrag vertoonde op de Wouwsestraatweg. De 21-jarige man uit Bergen op Zoom werd staande gehouden en bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit kwam een uitslag van 635 ug/l. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder is ingevorderd. De man bleek al eerder te zijn aangehouden voor rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van 9 uur en is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

OSSENDRECHT: De politie hield zondag om 00.30 uur een beschonken bestuurder aan op de Putseweg. Een 37-jarige man uit Hoogerheide reed slingerend over de weg en werd gezien door surveillerende agenten. Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit kwam een uitslag van 1100 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 14 uur. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor mishandeling vrouw

BERGEN OP ZOOM: Zaterdagmiddag alarmeerde een 36-jarige vrouw uit Bergen op Zoom de politie omdat ze door haar man zou zijn mishandeld. De man zou haar in het gezicht hebben geslagen en haar oorbel uit haar oor hebben getrokken waardoor haar oorlel was gescheurd. Reden voor de mishandeling zou zijn dat de man het niet eens was met de manier waarop de vrouw zich kleedde. De man is aangehouden en in verzekering gesteld. Van de vrouw is aangifte opgenomen.

Paard gewond bij aanrijding

ZEVENBERGEN: Bij een aanrijding die zaterdagmiddag op de Rijksweg A16 plaatsvond is een paard zwaargewond geraakt. Een 59-jarige bestuurder uit Den Haag reed over de A16 in de richting van Rotterdam en verloor door onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig. De auto reed tegen de vangrail en daarna tegen een auto met paardentrailer die in dezelfde richting reed, bestuurd door een 31-jarige man uit
Oud-Beijerland. Hierna reed ook deze auto tegen de vangrail en schoot de paardentrailer los. De trailer viel om en het paard werd eruit geworpen. Het paard raakte gewond en moest worden geopereerd aan gescheurde pezen in zijn benen.
De inzittenden van de auto's bleven ongedeerd.

Jongen beroofd door onbekenden

OUDENBOSCH: Zondag tegen 03.00 uur meldde een 17-jarige man uit Huissen dat hij was overvallen in de Parklaan. Even daarvoor fietste de jongeman over de Parklaan, toen er een auto parkeerde en er twee mannen uitstapten. Een van hen kwam met een mes op hem af en eiste zijn waardevolle bezittingen. De mannen gingen er met de pinpas van het slachtoffer vandoor. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 24-10-2010 13:42 | © Regio Midden en West Brabant |