Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 24-10-2010

Vier aanhoudingen tijdens uitgaansnacht

BREDA: In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie in het centrum vier personen aan, waarvan een voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs na wildplassen en een voor het niet voldoen aan een bevel of vordering.
Om 01.00 uur is een 18-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling van een 19-jarige man uit Dordrecht. De verdachte zou een kopstoot en enkele klappen hebben uitgedeeld. .
Om 03.40 uur werd de politie geroepen naar een horecagelegenheid in de Reigerstraat. Hier bleek een man te zijn betrapt op het bezit van harddrugs. Portiers overhandigden de politie twee wikkels met een gebruikershoeveelheid cocaïne. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte gaf in eerste instantie een valse naam op en probeerde er vandoor te gaan, maar werd door portiers en de politie aangehouden. De 29-jarige man uit Volendam is ingesloten op het politiebureau.

Ook is er een aantal bekeuringen uitgeschreven voor:
6 x wildplassen.

1 x openbare dronkenschap
23 x verkeerd parkeren

Vrouw rijdt met auto tegen woning ex

SINT WILLEBRORD: Zaterdag om 20.30 uur alarmeerde een bewoner van een pand in de Dorpsstraat de politie. De ex van de 48-jarige man zou met haar voertuig tegen de gevel van zijn pand aan zijn gereden en vervolgens zijn weggelopen. Hierdoor waren de ruiten en een deel van de gevel vernield. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. De politie hield de 44-jarige vrouw uit Sint Willebrord aan voor vernieling en rijden onder invloed. De vrouw was zichtbaar onder invloed van alcohol, maar wilde niet meewerken aan een blaastest of ademanalyse. Ze is ingesloten op het politiebureau. Reden voor de vernieling zou volgens de aangever zijn dat er al langer relationele problemen tussen de twee bestonden waar de vrouw niet mee om kon gaan. De politie heeft van meerdere getuigen een verklaring opgenomen. De auto waarmee de vernieling werd gepleegd is in beslag genomen.

Man beroofd door inzittende auto

ETTEN-LEUR: Een 21-jarige man uit Etten-Leur reed zondag even na 03.00 uur over de Duinkerkelaan met drie 17-jarige meisjes uit Etten-Leur. Het groepje fietste twee aan twee ter hoogte van het station toen de man en een van de meisjes werden afgesneden door een auto. Een onbekende man stapte uit, bedreigde de man met een klein mes, nam hem zijn portemonnee af, stapte in de auto en reed weg in de richting van de Kamerijkstraat. De jongeren alarmeerde de politie. Deze heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 24-10-2010 13:44 | © Regio Midden en West Brabant |