Succesvolle eerste editie van de beurs Energie2010

24/10/2010 18:24

NEW BIZZ PARTNERS N.V.

Brussel, 24 oktober 2010 - Energie 2010, de eerste nationale beurs betreffende vernieuwbare energieën heeft gedurende drie dagen een geheel aan oplossingen voorgesteld voor al wie zijn energiefactuur wenst te verminderen.

Met 9.120 bezoekers heeft deze eerste editie een groot succes gekend.

Meer dan een commercieel salon alleen, werden op Energie 2010 gedurende drie dagen conferenties en seminaries aangeboden. Ook werden vier voorstellingen aangeboden, waarvan twee van internale omvang, zodat ieder over de mogelijke tools zou kunnen beschikken teneinde de beste energiealternatieven te verstaan en uit te kiezen.

Met een hondertal exposanten afkomstig van de drie Gewesten is Energie 2010 de eerste nationale beurs om een dergelijk breed spectrum aan mogelijkheden aan te bieden onder één dak.

Dankzij deze succevolle editie , zijn wij fier u de volgende Energiebeurs aan te kondigen die plaats zal hebben op 21, 22 en 23 oktober 2011 in Tour & Taxis.

De organisatoren van het salon zijn meer dan tevreden. «Gezien het grote succes van deze eerste editie verwachten we een behoorlike toename van het aantal exposanten voor onze eerstvolgende editie. Voor Energie 2011 verwachten wij een 140-tal exposanten. Zelfs vóór het afronden van deze editie hebben al verschillende nieuwe exposanten hun aanwezigheid bevestigd voor Energie 2011», aldus Hervé Jacques Poskin, de hoofdorganisator.

Manu Dardenne, standhouder en gedelegeerd bestuurder van EnergyTec : «Wij hebben talrijke vruchtbare contacten kunnen leggen die zich vervolgens zullen vertalen in verkopen binnen de komende weken en maanden. Er was meer dan ooit nood aan een nationaal salon van deze omvang in Brussel.

Verschillende speakers hebben de mogelijkheid gehad om uiteenzettingen te houden, waaronder : Philippe Samyn, Laurent Minguet, Brendon MacFarlane, Konrad Merz, gauzin-Müller, etc.

Alexandre Dimitrieff van Bioclimas BVBA en standhouder : «De organisatoren hebben ingezien dat een dergelijke beurs zowel professionals als bezoekers nuttige informatie kan verschaffen. Hierbij denken we maar aan gepersonaliseerde gesprekken met professioneel erkende auditors afkomstig uit de drie Gewesten. Dit verschaft bezoekers een daadwerkelijke meerwaarde. Bovendien hebben wij ter gelegenheid van Energie 2010 in Europese primeur ons nieuw ecologisch climatisatiesysteem voorgesteld.

Organisatie :

New Bizz Partners S.A.

Belvederestraat, 28

1050 Brussel

Contacten :

Hervé-Jacques POSKIN

Tel : 02/645.34.84

E-mail : hjp@best.be

Nicolas DEMEURE

Tel : 02/645.34.43

E-mail : nicolas@best.be

CARACAS - Public Relations

Hélène VAN DEN WILDENBERG

Tel : 04/349.14.41

E-mail : infi@caracascom.com

Melissa DIAZ PANIAGUA

Tel : 02/349.35.65

E-mail : melissa@best.be

www.energie2010.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel