Gemeente Valkenswaard

Scootmobieltraining op 25 oktober

Scootmobieltraining op 25 oktober

Om bestuurders van een scootmobiel veiliger en met meer zelfvertrouwen aan het verkeer te laten deelnemen, organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Valkenswaard samen met de gemeente en Stichting Valkenhof een scootmobieltraining. Deze Scootmobieltraining vindt plaats op maandag 25 oktober om 12.30 uur bij Valkenhof aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard.

Tijdens deze cursus worden bestuurders vertrouwd gemaakt met de verkeersregels en het gebruik van hun scootmobiel. Onder begeleiding van een instructeur oefenen zij allerlei vaardigheden. Ook maken zij onder begeleiding van een instructeur een tochtje in de omgeving. Tijdens deze middag is er ook een medewerker aanwezig van Ligtvoet BV. Op verzoek kan deze kleine technische reparaties verrichten aan een scootmobiel. Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname en een naslagwerk met daarin de belangrijkste verkeersregels voor scootmobielrijders.

Deze cursus is geheel gratis. Als u hieraan wilt deelnemen, kunt u zich aanmelden bij het Zorgloket, telefoonnummer 040-2083 444.