Gemeente Midden-Delfland

Woudseweg veiliger door nieuwe verkeersinrichting

Om de Woudseweg veiliger te maken, begint de gemeente Midden-Delfland op maandag 25 oktober met de reconstructie van de straat aan de kant van Den Hoorn. Het gaat om het gedeelte tussen de Hoornsewal en de Hooipolderweg. De weg wordt duurzaam veilig ingericht.

De totale duur van de werkzaamheden wordt gepland op 10 weken. Tijdens de werkzaamheden blijft de Woudseweg zoveel mogelijk bereikbaar voor doorgaand autoverkeer. Om het verkeer goed te laten doorstromen worden er verkeersregelaars ingeschakeld. Als gevolg van de werkzaamheden zal er vertraging ontstaan voor het verkeer. Automobilisten wordt verzocht hiermee rekening te houden of een andere route te kiezen.

Weekendafsluitingen
Voor een aantal ingrijpende werkzaamheden is het noodzakelijk de Woudseweg af te sluiten voor al het verkeer. Deze afsluitingen zijn gepland in een aantal weekeinden. Het doorgaande verkeer wordt dan omgeleid. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Ook buslijn 128 van Veolia wordt omgeleid. Busreizigers kunnen tijdens de omleiding gebruik maken van de halte aan de Zuidhoornseweg nabij het Stanislascollege.

De afsluitingen vinden plaats tijdens de volgende weekeinden: Vrijdag 12 november vanaf 19.00 uur tot maandag 15 november 05.00 uur Vrijdag 19 november vanaf 19.00 uur tot maandag 22 november 05.00 uur Vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur tot maandag 29 november 05.00 uur Vrijdag 10 december vanaf 19.00 uur tot maandag 13 december 05.00 uur

Â