Droomweek Fiji voor Nederlandse avonturier

25/10/2010 10:26

Teva

Rijswijk, maandag 25 oktober 2010 - Fiji. Een eilandengroep die alle fantasieën waar maakt over witte stranden, azuurblauwe zeeën en een avontuurlijk landschap. Voor velen een droom, maar komend voorjaar voor twee Nederlanders werkelijkheid. Ieder jaar nodigt het lifestyle outdoormerk Teva een aantal avonturiers uit van over de hele wereld om op de meest avontuurlijke plekken te verblijven in het Teva House. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om als Nederlander kans te maken op een verblijf in het Teva House. Op de site Tevahouse.nl kunnen alle avonturiers zich vanaf vandaag inschrijven. En dat biedt kansen voor iedereen.

Dit jaar nodigt Teva tien gelukkige avonturiers uit om te verblijven in het Teva House in Fiji; een eilandengroep met 322 eilanden, waarvan slechts 110 bewoond. Het is de eerste keer dat er een Nederlander mee mag. Samen met andere gasten uit de VS, Korea, Groot-Brittannië en Australië gaat de winnaar met een vriend of vriendin een 'once in a lifetime-experience' tegemoet in de Stille Oceaan. Dit jaar bestaat het Teva House uit een 42 meter lange zeiljacht die de blauwe wateren in de archipel trotseert en op afgelegen plekken komt die alleen per boot bereikbaar zijn. De 'happy few' maken niet alleen een zeiltocht rond de eilanden van Fiji, ook trek- en kayaktochten, raftervaringen en duiklocaties ver van de bewoonde wereld behoren tot het pakket. Met deze actie wil Teva niet alleen de winnaar, maar iedereen inspireren op zoek te gaan naar avontuur.

Afgelegen plekken

Ook tijdens dit avontuur gaat Teva van de gebaande paden af. De belevenis begint met een riviertocht over de Navua Gorge, die door zijn zwarte lavasteenmuren en overgroeiende varens ook wel de 'rivier van Eden' genoemd wordt. Met de zeilboot vaart de internationale groep naar afgelegen locaties die alleen per boot te bereiken zijn. Er wordt gesnorkeld bij riffen ver van de toeristische plekken en er wordt kennis gemaakt met locals tijdens hikes op de meest afgelegen plekken van Fiji. Iedereen die klaar is voor deze ervaring kan zich inschrijven op www.tevahouse.nl. Half januari wordt bekendgemaakt wie zich klaar mag maken voor deze 'lifetime-experience'.

Live A Better Story

Teva House biedt een ontsnapping aan het dagelijkse leven. Deel uit maken van een groter geheel, daar gaat het om. In harmonie met de natuur, vol inspirerende momenten die je nooit vergeet. Dit zijn ervaringen die iedereen bij zich draagt tot het volgende avontuur zich aandient. Teva wil niet alleen in harmonie zijn met de natuur, ze wil deze ook graag gezond houden. Voor elk in 2011 verkocht paar Teva's, wordt één Engelse foot van een waterweg - rivier, meer of zee - beschermd.

Zie voor meer informatie over Teva www.teva.com.





http://www.thepressroom.nl/teva