Politie Hollands Midden

Bodegraven - Ramkraak op videotheek

Bodegraven, 25-10-2010 o In de nacht van zondag 24 op maandag 25 oktober hebben inbrekers de videotheek aan de Willemstraat geramd. De winkel werd geramd met een gestolen Volkswagen.

Een Opel die voor de winkel geparkeerd stond hadden ze eerst geprobeerd weg te duwen, toen dit niet lukte zijn ze met de Volkswagen tegen de Opel gebotst om deze vervolgens tegen de pui van de winkel aan te rammen. Het ijzeren rolluik werd kapot gereden en de inbrekers drongen de winkel in. Uit de winkel werden spullen en geld gestolen. Een getuige meldde de politie dat de daders vervolgens in een donker gekleurde Audi stapten en wegreden.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de donkere Audi, maar helaas de auto of de inzittenden niet meer aangetroffen. Zowel de Opel als de Volkswagen zijn getakeld en zullen op sporen onderzocht worden.

De Volkswagen bleek in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 oktober gestolen bij een bedrijf aan de Botter, eveneens in Bodegraven. De eigenaar deed zaterdag aangifte van diefstal van zijn auto.