Datum: 20101025 Titel: Politiebericht Utrecht: District Eemland noord **DATUM*** Arnold zegt: DISALLOWED Politie Utrecht, index Titelbalk gaf: Politie.nl - Persberichten Eemland noord, 10.45 uur

Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.45 uur

Utrecht, 25-10-2010

Verdachte bedreiging aangehouden

BAARN/AMERSFOORT Op zondag 24 oktober heeft de politie een 26-jarige Amersfoorter aangehouden op verdenking van bedreiging van een 25-jarige man uit Baarn. Rond 18.45 uur had de politie de melding gekregen dat een man met een slagwapen omstanders bedreigden op de Oosterstraat. De bedreiging zou ook in verband staan met de vermoedelijke brandstichting de nacht daarvoor. Hierdoor raakten vier voertuigen beschadigd.

Ter plekke bleek de verdachte te zijn weggereden en korte tijd later op bureau Amersfoort zich gemeld te hebben voor het doen van tegenaangifte tegen de 25-jarige man uit Baarn.

De politie in Amersfoort besloot daarop de Amersfoorter aan te houden. De man is ingesloten in het cellencomplex in Houten voor nader onderzoek naar de toedracht van de bedreiging en de link naar mogelijke betrokkenheid van de brandstichting.