Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 25-10-2010

Dronken Tilburgse (26) aangehouden voor rijden onder invloed

TILBURG: De politie heeft zondag nacht rond 02:30 uur een 26 Jarige Tilburgse aangehouden voor het rijden onder invloed. De vrouw reed in een auto slingerend op de Reeshofweg. De vrouw moest een blaastest doen hierbij kwam het percentage uit op 560 ugl. Ze bleek een beginnende bestuurder te zijn omdat ze korter dan 5 jaar een rijbewijs heeft. Van wegen de hoge percentage moest ze haar rijbewijs inleveren. Ze verklaarde zelf dat ze enkele wijntjes had gedronken.

Autodieven rijden tegen boom

TILBURG: Zondag avond rond 18:30 uur zijn vijf onbekende mannen betrokken geweest bij diefstal van een Daihatsu aan het Mascagnihof. De inzittenden zijn met de auto tegen een boom gereden aan de Baden Powellaan. De politie trof het voertuig aan met de voorzijde tegen de boom. Een getuige vertelde de agenten dat hij vier mannen had zien wegrennen in de richting van de Lage Witsiebaan. De vijfde persoon was in de richting van de Europalaan gelopen. Na het onderzoek bleek dat de auto kort daarvoor gestolen was bij een woninginbraak aan het
Mascagnihof. Bij de inbraak werd ook een televisie buit gemaakt. De politie start een nader onderzoek.

Auto gestolen in Tilburg

TILBURG: Vanmorgen heeft de eigenaar van een blauw Volkswagen Golf met het kenteken 68ZKJL,ontdekt dat zijn auto was gestolen. Het voertuig stond geparkeerd op de Spakenburglaan. Het is onduidelijk hoe de diefstal heeft plaats gevonden. De politie heeft een aangifte opgenomen van de gedupeerde eigenaar.

Auteurs:

Willem van Hooijdonk

Latifa Oughris

Laatst gewijzigd 25-10-2010 11:45 | © Regio Midden en West Brabant |