Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Portier overvallen

Hilversum, 25-10-2010 o In de nacht van zondag 24 op maandag 25 oktober werd een nachtportier van een hotel aan de Emmastraat overvallen.

Een 27-jarige nachtportier van een hotel was rond 00.30 uur buiten om vlaggen binnen te halen. Bij de ingang stond een man en de portier vroeg of hij hem ergens mee kon helpen. De man antwoordde of de portier problemen wilde en haalde direct daarna een mes onder zijn jas vandaan. De portier moest mee naar binnen naar de desk en een kassa openen. De man pakte geld uit de lade en stopte dit in een rugtas. Hij wilde dat de portier nog een deur opende. Toen de portier aangaf dit niet te kunnen, kreeg hij een stomp in zijn buik en liep de man naar buiten in de richting van de Langestraat.

Signalement: getinte man van ongeveer 25/30 jaar oud en rond de 1.80 meter lang. Hij had een slank postuur. De man droeg een zwarte broek, zwarte trui met daaronder een witte trui met col en een zwarte leren jas. Hij had een gebreide muts op, droeg zwarte handschoenen en had een rugtas van het merk Eastpack.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overval of personen die meer weten. Zij kunnen contact opnemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.