Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 25-10-2010

Benzinedieven op heterdaad betrapt

MADE: De politie heeft zondagmiddag twee mannen gearresteerd die verdacht worden van de poging om benzine uit een auto te stelen. Het duo werd door de eigenaar van de auto op heterdaad betrapt. De agenten achterhaalden de twee mannen omdat de aangever het kenteken van de auto waarin zij reden, had genoteerd.

Een 22-jarige man uit Drimmelen heeft zondagmiddag rond 13.45 uur op de Koekoekweg twee mannen betrapt die bezig waren om benzine uit zijn auto te stelen. Hij zag dat een van de dieven naast de auto bij de tankdop stond en een jerrycan in zijn handen had, waaruit een witte slang stak. Hij sprak de mannen aan en maakte hen duidelijk dat ze van zijn auto af moesten blijven. Hij kreeg van een van de dieven een duw tegen zijn borst. Vervolgens zag hij dat het duo in een auto stapte en wegreed. Hij belde de politie en gaf ook het kenteken van de auto door waarin de twee mannen reden. De agenten stelden met deze informatie een nader onderzoek in en kwamen uiteindelijk uit op een adres in Lage Zwaluwe. Daar werden de twee verdachten aangehouden.

Het ging om een 22-jarige Bredanaar en een 24-jarige man uit Lage Zwaluwe. In de achtertuin van de woning lagen diverse jerrycans, ook werd een pompje met een slang aangetroffen. De dienders vonden in de kleding van de 24-jarige verdachte twee flesjes met GHB. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Auto rijdt fietser aan

WAALWIJK: Vanochtend vond een verkeersongeluk plaats aan de
Molenvlietstraat. De 2 betrokkenen waren een 26-jarige automobilist en een 58-jarige fietser uit Waalwijk. De 26 jarige man reed in een auto op de Grotestraatop de kruising sloeg hij linksaf. Hij liet hierbij de hem op dezelfde weg tegemoetkomende fietser niet voorgaan.
Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. De 58-jarige fietser heeft door de aanrijding letsel aan een schouder, een been en het hoofd opgelopen. Het slachtoffer is direct door de ambulance vervoerd naar het Twee Steden ziekenhuis te Tilburg.

Auteurs
Willem van Hooijdonk

Latifa Oughris

Laatst gewijzigd 25-10-2010 14:08 | © Regio Midden en West Brabant |