Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 25-10-2010

Buurman vernielt ruiten na conflict over tuin

OSSENDRECHT: Bewoners van een pand aan Het Hoefke alarmeerden zondag tegen middernacht de politie. De bewoner van het pand meldde dat zijn buurman zojuist enkele ruiten van zijn woning had vernield. De politie nam aangifte op van de man en nam contact op met een glaszetter. De 70-jarige aangever verklaarde dat hij en zijn echtgenote uit hun nachtrust werden opgeschrikt doordat er hard op de voordeur van hun woning werd gebonkt. Toen hij ging kijken zag hij de buurman weglopen. Deze kwam korte tijd later terug en vernielde twee ruiten.
De 48-jarige verdachte verklaarde dat hij ruzie had met de buren over het onderhoud van zijn tuin. Sinds het conflict zouden er meerdere malen planten uit zijn tuin zijn ontvreemd. Hij verdacht de buren hiervan en zou tijdens een aanval van woede de ruiten hebben vernield. Hij betuigde tijdens verhoor zijn spijt. Tegen de man wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Man betrapt inbreker bij woning

BERGEN OP ZOOM: Een bewoner van een pand in de Steijnstraat betrapte maandag om 02.30 uur een inbreker bij zijn woning. De 74-jarige man werd wakker van het klepperen van zijn slaapkamerraam. De man had de ramen en deuren afgesloten voordat hij ging slapen. Hij stond op en zag een jongen voor zijn raam staan. De man sloeg op het raam en de inbreker ging er vandoor door over de balustrade van het balkon te springen. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.
De politie stelt een buurtonderzoek in in de omgeving van de woning.

Man zonder rijbewijs rijdt onder invloed

BERGEN OP ZOOM: De politie hield maandag om 11.15 uur een 45-jarige man uit Bergen op Zoom aan op de Wikkelaan. De man reed zonder rijbewijs en bleek onder invloed van alcohol. Op het politiebureau kwam uit een ademanalyse een uitslag van 425 ug/l. Ook was de verdachte in bezit van 10 gram hennep. Dit is in beslag genomen. Ook de auto waarin de man reed is in beslag genomen, gezien het feit dat de man erin reed zonder rijbewijs. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 25-10-2010 14:44 | © Regio Midden en West Brabant |