FloraHolland


Nieuwe invoerschermen voor kwekers op PlantConnect.nl

FLORAHOLLAND, 25 oktober 2010 (persbericht) - Sinds vorige week zijn de nieuwe invoerschermen van PlantConnect.nl in gebruik genomen. PlantConnect.nl is het digitale handelsplatform voor het internationale plantenassortiment dat verhandeld wordt via FloraHolland Connect. De nieuwe invoerschermen vervangen de oude catalogus van de LAB (Landelijke AanbodsBank), die nog door een aantal mensen gebruikt werd. De nieuwe gebruiksvriendelijke schermen zorgen ervoor dat aanvoerders hun productinformatie sneller en gemakkelijker kunnen invoeren en wijzigen. Hiermee ondersteunt FloraHolland Connect het gebruik van online handelssystemen.

Persoonlijke begeleiding
Aanvoerders worden de komende periode intensief begeleid, zodat ze zich de nieuwe invoerschermen van PlantConnect.nl op een gemakkelijke manier eigen kunnen maken. "De aanbodsinformatie van aanvoerders wordt pas omgezet wanneer de ondernemer daar zelf klaar voor is", aldus Cora Smits, coördinator Digitale Diensten bij FloraHolland Connect. "Ter ondersteuning is er uitgebreide handleiding via internet beschikbaar. Er vindt begeleiding plaats bij de kweker op het bedrijf en we organiseren inloopochtenden en workshops. Een dezer dagen ontvangen onze aanvoerders hiervoor een uitnodiging."

Ook te zien op FloraHolland Trade Fair Aalsmeer Op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, die plaatsvindt van 3 tot en met 5 november, kunnen aanvoerders zich ook persoonlijk laten informeren. PlantConnect.nl staat hier samen met FloraHolland e-Trade in stand B.26 in hal 2. Bezoekers zijn uiteraard van harte welkom voor een demonstratie.
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de online catalogus en webshop van het internationale plantenassortiment kunnen kopers en kwekers terecht op www.plantconnect.nl. Ook kan contact worden opgenomen met FloraHolland Connect Info via T 0297 39 38 88 of T 0174 63 55 55.