Wijzigingen directie Alliance Healthcare

25/10/2010 17:09

Alliance Healthcare

Vanaf 1 januari zal het directieteam van Alliance Healthcare in Nederland versterkt worden met Arthur Swijter als nieuwe financieel directeur en Bram Verhoeve als nieuwe directeur Kring-apotheek / Marketing.

Arthur Swijter is afkomstig van Philips Consumer Lifestyle, waar hij de afgelopen 24 jaar in verschillende functies heeft gewerkt in binnen- en buitenland. Swijter is de opvolger van Marcello Iacono.

Bram Verhoeve werkte hiervoor als general-manager Benelux bij The Body Shop. Kring-apotheek is de grootste apotheekfranchiseformule in Nederland en één van de onderdelen van Alliance Healthcare. Met het aantrekken van beide directeuren versterkt het bedrijf haar directieteam om op de ontwikkelingen van de markt in te kunnen spelen.

Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een onderdeel van het internationale Alliance Boots. Naast Kring-apotheek zijn andere activiteiten de farmaceutische groothandel Alliance Healthcare, Alliance Apotheek, Stephar, Spits BV en Alloga Nederland. Bij de gezamenlijke organisaties in Nederland werken 2000 medewerkers.





httop://alliance-healthcare.nl