Ingezonden persbericht



---



persbericht 2010-10-12

LITERAIR DINER MET JESSICA DURLACHER

Op uitnodiging van uitgeverij De Bezige Bij en Boekhandel van der Meer komt Jessica Durlacher naar Noordwijk ter gelegenheid van haar nieuwe roman 'De Held'. Maandagavond 25 oktober is Jessica Durlacher te gast tijdens een literair diner in Strandpaviljoen De Zeemeeuw.

Op 21 oktober verschijnt de nieuwe roman van Jessica Durlacher, De held. Hoofdpersoon in 'De zoon' is Sara, die tijdens het hardlopen door een automobilist tegen de grond wordt geslagen. Dit geweld brengt herinneringen naar boven naar de raadselachtige Duitse monologen die haar vader, vlak voor zijn dood, maar bleef herhalen. Als Sara's zoon, die in de Verenigde Staten studeert, aankondigt als militair naar Afghanistan te willen vertrekken, probeert ze hem tegen te houden, koste wat het kost. Maar dan krijgen zij, haar man en hun dochter te maken met een vervolg van het geweld. Jessica Durlacher is de auteur van bestsellers als Het Geweten, De dochter en Emoticon. In de afgelopen jaren publiceerde ze drie novelles: Arthuro d'Alberti, Schrijvers! en Wat gebeurde er met Cathy M?. Zij is woonachtig in de Verenigde Staten en getrouwd met schrijver Leon de Winter. Jessica Durlacher zal worden geïnterviewd door Dorine Holman.

Reserveren voor dit bijzondere literaire diner bij Boekhandel van der Meer, info.vandermeer@libris.nl of 071-3613073 (E 32,50 driegangendiner). Het aantal plaatsen is beperkt


---- --