Gemeente Sittard-Geleen



-----------------------
Ondernemershuis in teken van gezondheid

Westelijke Mijnstreek - Het Ondernemershuis Westelijke Mijnstreek in Sittard staat in de week van 25 tot en met 28 oktober helemaal in het teken van gezondheid. Doel van deze week is: 'Verbeter de prestaties van je organisatie en ga aan de slag met de talenten binnen de organisatie'.

Elke morgen van 8 tot 10 uur is er een themasessie rondom sport en gezondheid. Op maandag 25 oktober is er een runnersclinic, door Health Promotion at Work. Dinsdag 26 oktober verzorgt I-vy een sessie over Ervaringsleer. Op woensdag de 27e is er een Lifestyle-clinic, door Lifestyle-group en de sessies worden op donderdag afgesloten met een aerobic body/mindclinic, verzorgd door Medisport. Aan het eind van elke sessie is er een ontbijt.

Op donderdag 28 oktober is er vanaf 16.00 uur een Koplopers-bijeenkomst, met als thema: Inzetten op werkinzetbaarheid" : niets doen is geen optie. Ewout Boogaard van Smove Sport, part of the Ariongroup, Rita Bianchi van DSM Vitality en John Pluis van Jos Bogman delen op een interactieve manier kennis en ervaring met de aanwezigen. De heer Vreugdenhil van de Hogeschool Zuyd zal ingaan o.a. op gezondheidschecks voor medewerkers en resultaten presenteren van preventie.

Gedurende de hele week staat de Limburg Olympic Bus van Topsport Limburg voor de deur van het Ondernemershuis Westelijke Mijnstreek.

Het volledige programma is te vinden op www.ondernemershuis.eu.

Het Ondernemershuis is mede gefinancierd
met steun van het Europees Fonds voor
Regionale Ontwikkeling van de Europese
Commissie