Robert Verkroost nieuwe directeur HRM bij GGN

25/10/2010 07:00

GGN Holding B.V.

Met ingang van 1 november a.s. treedt de heer R. (Robert) Verkroost als directeur HRM in dienst bij incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie GGN. Verkroost gaat zich voornamelijk richten op het realiseren van een nieuw arbeidsvoorwaardenpakket en het verder professionaliseren van de HRM discipline binnen GGN.

Robert Verkroost werkte voor zijn overstap naar GGN bij textieldienstverlener Berendsen. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van fusies en reorganisaties vanuit de HRM discipline. Daarbij kwamen onderwerpen aan bod zoals het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden en pensioenregelingen, ontwikkeling van nieuwe personeelsintrumenten, ontwikkelen van leiderschap, opzetten van management development programma's en de inzet van autonome taakgroepen gericht op klanttevredenheid en efficiëntie. Bestuursvoorzitter Henk Keizer van GGN: "GGN heeft een fusie achter de rug en bevindt zich middenin een transformatie naar full service creditmanagement organisatie. De ervaring die Robert meeneemt op het gebied van organisatieverandering en -ontwikkeling is daarom voor ons van grote waarde en sluit perfect aan bij de HRM vraagstukken die actueel zijn binnen onze organisatie. "

Verkroost over zijn keuze voor GGN: "De ontwikkelingsfase waarin GGN zich bevindt, is uitermate boeiend. Ik draag graag mijn steentje bij aan het smeden van een eenheid binnen de organisatie, als bruggenbouwer maar ook bij de ontwikkeling van het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket en in de beweging naar een meer klantgeoriënteerde onderneming. Daarnaast ga ik werken aan nog professioneler Human Resource Management dat pro-actief inspeelt op de wensen en verwachtingen die de organisatie van ons heeft."

Over GGN

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Bij GGN werken ruim 1500 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen. GGN is met 28 vestigingen actief in het hele land en biedt als enige partij op landelijk niveau minnelijke incasso en gerechtelijke incasso binnen één organisatie, met eigen kantoren. Daarnaast kunnen bedrijven bij GGN terecht voor het uit handen nemen van facturatie, het volledige debiteurenbeheer, advies bij het inrichten of verbeteren van het creditmanagementproces, detachering, training en opleiding van debiteurenbeheerders, incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders. De missie van GGN is het verhogen van het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.ggn.nl