Ingezonden persbericht


Persbericht

Marxman wint Adviestrofee 2010

Amersfoort - 25 oktober 2010 - - Met het succesvolle adviestraject voor de Koninklijke Nederlandse Krachtsport & Fitness Federatie (KNKF) heeft Marxman Advocaten uit Amersfoort de Adviestrofee 2010 van stichting Sport & Zaken in de wacht gesleept. Marxman hielp de KNKF met de ontwikkeling van een keurreglement voor verenigingen: het Fight Right Keurreglement. Tijdens de Relatiedag van Sport & Zaken op 21 oktober jl. in Rotterdam reikte juryvoorzitter Erben Wennemars de Adviestrofee 2010 uit.

Het Fight Right Keurmerk (FRK) kan worden toegekend aan verenigingen en sportscholen voor vechtsportactiviteiten die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van pedagogisch en didactisch gehalte, sociale en fysieke veiligheid en maatschappelijke betrokkenheid. De vechtsportverenigingen met een FRK kunnen zich kwaliteitsvol onderscheiden en gezien worden als een veilige en pedagogische vechtsportomgeving.

Met de Adviestrofee wil de stichting laten zien hoe groot de waarde van extern advies kan zijn voor een sportorganisatie. Sport & Zaken streeft naar het duurzaam versterken van Nederlandse sportbonden en sportverenigingen en koppelt specifieke expertise uit het bedrijfsleven aan vraagstukken binnen de sportwereld. Er worden per jaar ongeveer 45 adviestrajecten uitgevoerd. De andere genomineerden waren Atos Consulting, Boer & Croon Intermaat, TVM, Twynstra Gudde en VolkerWessels.


- - einde persbericht - -



Ingezonden persbericht