Persbericht

Symantec wint Misco Supply Chain Award voor zijn software ~ award erkent fabrikanten en distributeurs voor prestaties afgelopen jaar ~

Utrecht - 25 oktober 2010 - Symantec heeft voor de vierde keer in vijf jaar tijd de Misco Supply Chain Award ontvangen in de categorie 'Beste in Software'. De Misco Supply Chain Awards worden toegekend aan fabrikanten en distributeurs die het afgelopen jaar het best gepresteerd hebben in het toeleveringskanaal. Symantec is beoordeeld op factoren die belangrijk zijn binnen een toeleveringsketen, zoals snelheid, informatie, bereikbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en kosten. Symantec heeft de award in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst in De Fabrique te Utrecht.

"Deze award stimuleert via onze partners groei en succes bij onze gezamenlijke klanten", zegt Bob Schipper, General Manager bij Misco. "Onze partners spelen een essentiële rol bij de inspanningen die wij leveren op het gebied van innovatie en het helpen van klanten om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. We hebben de algehele prestaties van alle softwarefabrikanten waar wij zaken mee doen op 90 punten beoordeeld. Bij deze objectieve meting kwam Symantec als beste uit de bus, dat houdt in dat je als bedrijf je zaken goed op orde hebt."

"Wij zijn er trots op door Misco erkend te worden als beste softwareleverancier", aldus Jacco Brand, Channel & Alliances Sales Manager bij Symantec. "Misco en Symantec werken al lange tijd samen. Symantec hecht grote waarde aan het verstevigen en verder ontwikkelen van de relatie met Misco om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeftes van onze klanten en hen een grote toegevoegde waarde te kunnen blijven bieden."

(261 woorden)

Over Symantec
Symantec is een van 's werelds grootste leveranciers van oplossingen op het gebied van beveiliging, opslag en systeembeheer. Het helpt particulieren, bedrijven en organisaties om hun informatiegestuurde wereld te beveiligen en te beheren. Onze software en diensten bieden complete en efficiënte bescherming tegen meer risico's op meer punten, zodat onze klanten hun informatie in volle vertrouwen kunnen opslaan en gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie www.symantec.nl.