Publiek stemt op beste producten via Digital Movie Awards


Awards al jaren leidraad in de consumentenelektronica-branche

AMERSFOORT, 20101025 -- Consumenten kunnen wederom een stem uitbrengen voor de jaarlijkse Digital Movie Awards. De Awards, een initiatief van het tijdschrift Digital Movie, vormen een bekroning op de productlijn voor de winnaars. Stemmers kiezen tot 8 november aanstaande samen met de redactie de meest innovatieve en beste producten van het jaar in vijfentwintig categorieën, waaronder de 3D Lcd-tv en de Soundbar. Hun stem kunnen ze laten weten via digitalmovie.nl.

Via de Awards wil de redactie van Digital Movie samen met haar lezers de beste producten uitlichten. Op deze manier biedt Digital Movie consumenten een handvat bij de keuze van een kwalitatief goed product. Uitgever Mik Fetvaciyan: "Er is veel gebeurd het laatste jaar, zoals de opkomst en acceptatie van 3D. Hierdoor is er voor de consument nóg meer keuze in het productaanbod. Door de verschillende categorieën kunnen we een duidelijk overzicht bieden aan consumenten, niet alleen via de winnende producten, maar ook door de nominaties. Deze zijn zorgvuldig samengesteld en stuk voor stuk goede producten. De redactie en de consumenten kiezen hier vervolgens de beste uit!"

Ook vorig jaar was de stemming een groot succes: maar liefst 5367 mensen hebben in de verschillende categorieën hun stem uitgebracht. De vijfentwintig categorieën van 2010-2011 zijn:
* Digital Movie Pocket Video van het Jaar
* Digital Movie HD High End Camcorder van het Jaar
* Digital Movie HD Camcorder van het Jaar
* Digital Movie Spiegelreflexcamera van het Jaar
* Digital Movie Compactcamera van het Jaar
* Digital Movie HD-Settopbox/PVR van het Jaar
* Digital Movie Blu-Ray-speler van het Jaar
* Digital Movie Lcd-tv van het Jaar
* Digital Movie 3D Lcd-tv van het Jaar
* Digital Movie Plasma-tv van het Jaar
* Digital Movie 3D Plasma-tv van het Jaar
* Digital Movie 3D Systeem van het Jaar
* Digital Movie Home Cinema Systeem van het Jaar
* Digital Movie High End Home Cinema Component van het Jaar
* Digital Movie Home Cinema Receiver/Versterker van het Jaar
* Digital Movie Luidsprekersysteem van het Jaar
* Digital Movie Soundbar van het Jaar
* Digital Movie Netwerkcomponent van het Jaar
* Digital Movie Videoprojector van het Jaar
* Digital Movie Montagesoftware van het Jaar
* Digital Movie HD-montagemonitor van het Jaar
* Digital Movie AV-accessoire van het Jaar
* Digital Movie Design Award van het Jaar
* Digital Movie Innovatie Award van het Jaar
* Digital Movie Compact Systeem camera van het Jaar

Alle genomineerde producten zijn per categorie terug te vinden in de novemberuitgave van het tijdschrift Digital Movie, die zowel in print als online te lezen is. Op de website www.digitalmovie.nl/awards kan iedereen zijn stem uitbrengen.

Over Digital Movie
Digital Movie verschijnt tien keer per jaar en volgt alle ontwikkelingen op het gebied van hardware voor bewegend beeld op de voet. Lezers vinden uitgebreide tests over de nieuwste camcorder, tv's (LED, lcd, plasma, 3D) en projectoren. Ook beeldondersteunende producten zoals Blu-ray, HD-recorders, homecinema, luidsprekers, NAS en mediaspelers komen aan bod. Digital Movie brengt overzicht in de vele ontwikkelingen binnen de consumentenelektronica.





Ingezonden persbericht