Ultramax Products wint award "Best medical Product 2010"


Venus Messe Award voor bathmate

Amstenrade, 20101025 -- Op de Venus Messe in Berlijn, de grootste erotiekbeurs van de wereld, heeft Ultramax Products een award gewonnen. Voor hun innovatief product, de Bathmate, wonnen zei de Best Medical Award 2010.

De Venus Messe is de grootste en belangrijkste erotiekbeurs van de wereld, waar ook ruimte en aandacht is voor producten die de seksuele gezondheid verbeteren.

Tijdens het overhandigen van de award aan John Oakes, de uitvinder van de Bathmate, zei Dhr. Carsten Borgegmeier " trots te zijn de award te mogen uitreiken voor een innovatief product dat meer doet dan dat er op de doos staat vermeld". De Bathmate boekt prima resultaten als het gaat om groei van de penis in lengte en omvang maar zorgt ook voor een betere algehele gezondheid van de penis. Zo zorgt de Bathmate voor, bevordering van de afvoer van afvalstoffen, een hardere en langdurige erectie, een beter seksueel uithoudingsvermogen, en verkleind hij het risico op erectieproblemen.

John Oakes, hoofd design, nam met trots de award in ontvangst.
Hij zei: " blij te zijn deze award te mogen ontvangen tijdens de belangrijkste beurs voor seksuele gezondheidsproducten. Het is een beloning voor die gene die met veel inzet en devotie een product maken dat duizenden mannen, en hun sekspartners, veel voldoening brengt. De Bathmate Hydropomp is een uniek product omdat het de enige penispomp ter wereld is die gebruik maakt van de wonderbaarlijke kracht van water, waardoor een gecontroleerd vacuüm rond de penis ontstaat, maar het is ook de enige pomp die afsluit op de onderbuik in plaats van rond de penis, hierdoor heeft het vacuüm invloed op de gehele penis.

Ultramax Products limited is een, in het verenigd koninkrijk gevestigd, familie bedrijf dat is gespecialiseerd in seks gezondheidsproducten. In aanvulling op de Bathmate zal Ultramax nog voor kerst 2010 nieuwe innoverende producten introduceren.

Voor meer informatie over de Bathmate bezoekt u www.Bathmate.nl of www.EroProvision.nl.





Ingezonden persbericht