Gemeente Mook & Middelaar


Afsluiting Groesbeekseweg Mook in verband met wegwerkzaamheden

In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de Groesbeekseweg zal binnenkort de Groesbeekseweg volledig worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het af te sluiten wegvak ligt tussen de Bisseltsebaan en de Generaal Gavinstraat. Fietsers kunnen, weliswaar met enige hinder, gebruik blijven maken van het fietspad of de rijbaan.

Omleiding
Gedurende de werkzaamheden wordt een omleidingroute ingesteld, waarbij het verkeer via Milsbeek van en naar Groesbeek wordt geleid. Bewoners van de Bisselt kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de ontsluitingsmogelijkheden, zoals deze ook tijdens de 3e Vierdaagsedag worden ingesteld. Direct aanwonende van de Groesbeekseweg en de Bisselt worden afzonderlijk geïnformeerd.
Â

Planning
De werkzaamheden zijn gepland vanaf maandag 25 oktober t/m vrijdag 29 oktober a.s. Hierbij moet worden aangetekend dat ongunstige weersomstandigheden de planning en uitvoeringsduur kunnen beïnvloeden. In samenspraak met de aannemer zal worden getracht de werkzaamheden binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek uit te voeren. Wij vragen om uw begrip voor de overlast.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Mook en Middelaar, afdeling Leefomgeving, tel. 024-6969111.

Â