Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 18 oktober 2010

Sponsor zwemvierdaagse van start in zwembad De Hout

Zwemmen voor het goede doel

De sponsor zwemvierdaagse in zwembad De Hout gaat binnenkort weer van start. Een mooi moment om een aantal dagen gezond en gezellig bezig te zijn. Ook dit jaar kunnen deelnemers zich weer later sponsoren om geld op te halen voor het familiehuis MCA. Anders dan voorgaande jaren vindt het evenement plaats in de herfstvakantie. Van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober is iedereen met minimaal diploma A welkom om mee te doen.

Familiehuis MCA

Deelnemers aan de zwemvierdaagse zoeken zelf sponsors voor het gehele evenement, of voor het aantal afgelegde meters. De opbrengst hiervan is net als vorig jaar voor stichting Familiehuis MCA. Het familiehuis biedt onderdak aan vrienden en familie van patiënten vanuit onder andere het MCA.

Sponsoren

Elke deelnemer die zich laat sponsoren ontvangt namens het familiehuis een leuke attentie. De deelnemer met de hoogste sponsorbijdrage ontvangt een extra verrassing. Na afloop ligt er natuurlijk voor iedere deelnemer een medaille klaar.

Activiteiten

Tijdens de vierdaagse vinden ook tal van activiteiten plaats. Voor de jongere deelnemers is het spijkerbroekhangen en schatduiken georganiseerd. Daarnaast worden er workshops snorkelen, scubadiving en aquarobics aangeboden. De vierdaagse is de ideale mogelijkheid om deze activiteiten te ontdekken.

Meer informatie over het inschrijven, de openingstijden en deelname is te vinden op de website van zwembad De Hout: www.zwembaddehout.nl