Ingezonden persbericht


Persbericht

Hornbach lanceert nieuwe website

Informatie, interactie en vermaak op nieuw platform bouwmarkt

Nieuwegein, 25 oktober 2010 - Doe-het-zelfketen Hornbach bouwt niet alleen aan nieuwe vestigingen, maar ook aan de communicatie met klanten. Belangrijk onderdeel daarvan is de website www.hornbach.nl , die een ware metamorfose heeft ondergaan en vandaag is gelanceerd. Klussers die op zoek zijn naar informatie, interactie en vermaak worden hier op hun wenken bediend.

Kenmerkend voor de nieuwe website is volgens Michel van Slingerland, marketingmanager Hornbach, met name de strakke onderverdeling. "Het gedeelte voor projectbeschrijving is flink uitgebreid. Om de bezoekers een helder overzicht te bieden, zijn alle projecten onderverdeeld in het drieluik Bouwen, Wonen en Tuin. Dit gedeelte breiden we in de loop der tijd verder uit."

Vernieuwend, actueel en interessant
Een van de meest in het oog springende bouwstenen van de website is het doe-het-zelf-forum Stamtafel. "Een van de doelen van deze website is om klussers bij elkaar te laten komen", legt Van Slingerland uit. "Aan de Stamtafel kunnen zij ideeën en problemen aan anderen voorleggen en elkaar van tips voorzien. Dat we de communicatie persoonlijker willen maken, zie je ook terug in de rubrieken Mijn vestiging en Carrière. De website staat, en we zijn er trots op, maar het kan altijd beter. Daarom ligt er in de nabije toekomst nog veel meer in het verschiet om de website vernieuwend, actueel en interessant te houden. Tenslotte is er altijd wat te doen!"

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke familieonderneming met een bedrijfshistorie van meer dan 130 jaar. In het concern werken meer dan 13.000 mensen. In Nederland heeft het concern acht vestigingen, in het najaar opent de negende in Breda. HORNBACH is zes achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot `Beste Bouwmarkt van Nederland' (ING Retailprijs/Telegraaf/Elsevier). De basis voor dit succes zijn de vijf kernwaarden: laagste prijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment en voorraad.

/////Einde persbericht/////