Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 oktober 2010

Wonen.nl bestaat 10 jaar

HEEMSKERK - Wonen.nl bestaat 10 jaar en om dat te vieren geven we een aantal speciale Wonen.nl de Krant edities uit. Deze landelijke krant zal verspreid worden in een oplage van 400.000 stuks onder zorgvuldig geselecteerd lezerspubliek in het hogere segment. De full colour Wonen.nl de Krant wordt huis aan huis verspreid via de welbekende 'sealpack'.

Verspreiding
Wonen.nl verspreid op 25 oktober 2010 alweer de tweede editie van de landelijke Wonen.nl de Krant. Deze krant is een onderdeel van de sealpack die huis aan huis wordt bezorgd. In de krant wordt een grote selectie van productpresentaties getoond op het gebied van wonen.

Zoekcode
Wonen.nl creëert een goede wisselwerking tussen print en online. Door middel van een unieke zoekcode kan uitgebreide informatie over producten uit de krant op de website teruggevonden worden. Daar wordt vervolgens ook gelinkt naar de leverancier van desbetreffend product.

Wonen.nl
Wonen.nl is een onderdeel van Pressofoon B.V. en is al 10 jaar een ijzersterk merk in de woonbranche. De website is een online platform waar de consument de producten kan vinden die hij/zij zoekt. Naast de krant is het voor de consument mogelijk om op de website een gratis magazine op maat te bestellen. Zij selecteren zelf artikelen en ontvangen het tijdschrift binnen twee werkdagen gratis thuis.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht